Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Lähtötilanne 20.04.2011.

Olen jojolaihduttanut teini-iästäni asti. Parin viikon kituutus, repsahdus, pieni masennus ja taas uudestaan. Olen mielestäni masentunut, koska en saa pidettyä ruokailuani hallussa, mutta en tahdo mennä juttelemaan asiasta lääkärille, sillä en halua ylimääräisiä lääkkeitä. Olen nähnyt masennusdiagnoosin ja -lääkkeiden vaikutuksen nuoriin tyttöihin, enkä todellakaan halua olla yksi vastaava tapaus. Diagnosoin itselleni lukioaikanani vuorottelevan ortoreksian ja ahmimisen, enkä ole päässyt tähän mennessä näistä eroon. Blogikirjoittelu on uusin ideani, tapa, jolla purkaa ajatuksiani.

Seurusteltuani 16-vuotiaana puoli vuotta, tapasin entisiä ystäviäni, joiden mielestä olin laihtunut tuona aikana mielettömästi. Samoin kävi erään kesätyökesän jälkeen palattuani syksyllä opiskelemaan; Ystäväni eivät uskoneet silmiään.
Se tuntui hyvältä.
Tämä ei.

Seurustelen vakituisesti ja asun pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa vuokralla. Liikuntamahdollisuuteni ovat hyvät, ja elämäntapani terveelliset. Ikää on 23 vuotta. Elämäni on muuten mallillaan, mutta en pidä kehostani.

Nyt on sen aika. Nyt alkaa muutos ja siitä pidetään kiinni. Kerrankin.

Pituus: 172 cm
Paino: 99,9 kg
Vyötärön ympärys: 87 cm
Painoindeksi: 33,8 - merkittävä lihavuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti