Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Liikuntatunnin hinta & "kesäloma"! 15.7.2012

Kesä taitaa olla ihmisen kiireisintä aikaa! Ainakin kesätyöläisen opiskelijan! Paahdoin viimeviikolla 60 tuntia töitä normaalin 40 sijaan, eli aika nätti tili on tulossa parin viikon päästä! Minkäs teet, jos firma kaatuu, ellei joku kolmesta ole aina töissä..

Tän takia liikunta jäi aikas vähiin kuluneen viikon aikana, ehdin kerran käydä salilla ja eilen jumpassa. Ja viime yönä tuhisin maukkaat 13 tunnin unet saunan päälle. Rankkaa! Onneksi nyt on hiukan lomapäiviä edessä ja taitaa sadella, ehtii hiukan rentoutumaankin... Jos ei sitten soiteta taas töihin! :D Toivottavasti ei.

paino: 91,7 kg
vyötärönympärys: 79 cm
BMI:  30,6 - merkittävä lihavuus

Alle 91 kg:n kun päästäis, alkais syystäkin tuntuun, et on taas nätti tyttö näteissä vaatteissa. :) Ja kerrankin olis tiputettu painoa liikunnan avulla, ei vaan syömisten unohtamisella.. Tän kesän jumppasalijäsenyyttä ehdin käyttämään vielä työpäivät yhteenlaskettuina noin parin viikon ajan, ja tähän mennessä liikuntatunnin hinnaksi on tullut 12,71 e, eli aika kallista on vielä ollut... Kympin alle olis päästävä!! Piheys kunniaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti