Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Protskupatukat, palkkarit ja Body Trainit. 31.7.2012

Ei jeesus. Ostin tänään proteiinipatukoita. MONIKOSSA! Mikä helvetti muhun on mennyt!? Menin siis työpäivän jälkeen kauppaan hakemaan vähän välipalaa ennen illan BodyPumpia, nappasin mukaan perinteisen kanakolmioleivän ja aattelin, että haen juotavaksi suklaisen pikkutetran alpro soyaa, niitä kun saa lähiässästä kylmänä.

No, siellä kylmähyllyllä mietin, että hiukan on kyllä lihakset kipeinä, tiedossa pumppi ja loppuviikollekkin jumppasuunnitelmia, joten joku palkkarikin voisi olla paikallaan. Suunta siis mömmöhyllylle, ja mukaan tuttu FASTin Recovery & Protein suklaisena. Ja sitten siinä vieressä olikin rivi kivoja minttusuklaita ja tytöllä tietenkin pikkunälkä, eli herkut houkutteli. Hohhoh.Ostin sitten lopulta neljä erilaista minttusuklaata, joista kahdesta jo selvisin. ;) Pienimmän pupsutin ennen reeniä kolmioleivän jälkkärinä ja yhden jäätävän kokoisen nyt illalla. Pikkuinen oli LEADERin PÄÄLLIKKÖ, 35 grammainen välipalapatukka, jossa siis protskua 4 g ja hiilaria 20 g. Isompi jötkö puolestaan FASTin 90 grammainen GIANT, jossa 32 grammaa protskua ja 35 grammaa hiilaria.

Jos näitä vertaisin keskenään, päätyisin nälkäisenä pienen suolapalan ohessa hampaita vihloneeseen GIANTtiin, joka oli protskupatukalle ominaiseen tapaan erittäin tahmainen ja vaikea niellä, koska pureskellessa patukka muuttuu purkkamaiseksi. Pikkunälkään ottaisin kuitenkin ehdottomasti PÄÄLLIKÖN, sillä se maistui hyvältä ja koostumus oli aivan mieletön! Protskupatukkamaisen tahman sijasta kääreestä paljastui myslipatukkamainen herkku, jota sai oikeasti pureskella.. Mmm... Hintaa tuli GIANTille 3,49 e, kun taas PÄÄLLIKKÖ maksoi 0,89 e. Hintansakin ansiosta pikkupatukka kuulostaa siis ehdotomasti enemmän minulta. ;)

No se niistä patukoista! Olen jonkin aikaa jo jumpannut Puman Body Traineilla, ja viimein se alkaa oikeasti luonnistua! Yhdellä jalalla ja väsyneillä reisillä tasapainoilu on vieläkin aika mahdotonta, mutta esimerkiksi normaalit kyykyt ovat kerrankin erittäin mukavia ja tuntuvat etureisien lisäksi kunnolla pakaroissa! Ja paino menee väkisin kantapäille, jolloin polvet säästyvät tämänkin massan alla! Parasta! :) Huomenna kokeillaan, sopiiko Body Trainit spinningiin... Kokemuksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti