Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Paino: ihan liikaa. 11.11.2012

Sykemittarini mukaan kuluvalla viikolla kertyi liikuntaa reilut 2 tuntia, joka kulutti kilokaloreita noin 830. Tämä oli 2 tuntia ja noin 1300 kcal liian vähän. Miksi? No siksi. Mitä aion tehdä asialle ensi viikolla? No toivottavasti edes jotain! Kalenteri on vaan taas vaihteeks yks kaaos.

Huomenna illalla olis tarkoitus mennä bodypumppiin. Tai sitten leffaan, riippuu vähän missä aikataulussa ollaan maalta takas ihmisten ilmoilla, ja jaksaako iskä lähteä kattomaan Bondia. Se on kuulemma hyvä, eikä iskä ole ollut leffassa ilmeisesti ikuisuuteen. Problem solved.

Ollaan siis huomenna lähdössä hevosten luvattuun kaupunkiin omatoimiretkelle työllistämismielessä. Ei siis työllistymis-, vaan todellakin työllistämismielessä. Jos vaikka saataisiin puhuttua avokin pikkuveljelle hiukan oman alan kesätyökontakteja.. Saa nähdä! Eipä tosin haittaisi, vaikka omiakin työjuttuja saisi vähän selkeytettyä! Vaikka ei ehkä tuo ole se alue, joka mua ihan kaikkein eniten houkuttelee.. Pirkanmaalle jos saisi vielä ensi syksynä jäädä! Suunnitelmissa olisi ottaa vanhat, jo nyt äiteinä tunnetut kaverit messiin, ja liittyä kuntoklubille porukalla. :) Saisi nuokin mammat hiukan sisältöä elämään ja itsetuntoa ylös! Katotaan, miten neidin käy!

Tänään oli kumminki isänpäivä, ja se oli jee! :) Parasta on, kun oma iskä hymyilee. <3

PS. Kiitti minna-88, you made my day! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti