Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Teräspepputreeni! 25.11.2012

Kaikenlaista sitä on päässyt käymään: mullakin on nyt salivihko! :D Tähän mennessä salihommat on olleet aina vaan semmoista naismaista pyörimistä ja palloilua, missä ei siis ole mitään järkeä, mutta nyt alkaa pieni panostus!

Sovittiin neidin K kanssa, että aletaan nostella "oikeita painoja", ja pyydettiin tähän touhuun tekniikka- ja ohjelma-apua mun avokilta. Mies meni vähän hämilleen meidän pyynnöistä ja tavotteista, mutta sunnitteli niiden pohjalta salitreenin, joka koostuu muutamasta teholiikkeestä, joihin on käyty nostamassa oikeaoppiset maksimit. Tän takia tietenkin on nyt selkä aivan yhtä tohjoa ja pakarat hävyttömässä juntturassa.. Mut eiköhän meistä vielä kaks kunnon salityttöä saada! :)

Ensitöikseni tuunasin tietenkin mun salivihon motivoivaks vanhojen FITtien avulla (ja nyt jos mut tästä tunnistatte, ni älkää nyt kuitenkaan huudelko koko kylille mitä mä täällä kaikille pölpötän..) ja teeman mukaan hoidin edellisen treeniviikkoni sykemittarin mukaan pokaalin arvoisesti! Jee! :) Näillä mennään!

Sori, ettette saa painoo vieläkään! :D Tänä viikonloppuna oli vähän bileitä, jotka päätty grillille ja tietenkin rankan reenin jälkeen haettiin vähä kinkkiä. Hups. :D Uskoisin, et tiistai tai keskiviikko olis hyvä päivä punnituksille, kun siihen mennessä ollaan varmasti saatu toi E621-maustettu kastike pois ainakin meidän jääkaapista..

1 kommentti:

  1. Voi hitsit munkin pitäisi kyllä motivoitua taas tuon salilla käymisen kanssa, viime aikoina on lähinnä aerobista treeniä tullu tehtyä, vois koittaa vähän tasapainottaa tuotakin.. Mutta hieno juttu, tsemppiä salille! :)

    Juuri äsken tämän blogisi löysin ja jään mielenkiinnolla seurailemaan :) Itse perustin oman blogini tänään eli jos kiinnostaa niin käy ihmeessä kurkkailemassa :) http://flyfreebehappy.blogspot.fi/

    VastaaPoista