Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

tiistai 15. tammikuuta 2013

Tautia tautia. Saakeli sentään. 15.1.2013

Nonii. Tautihan tästä puski päälle ja lisäks naapurissa ilmeisesti vesivahinko, koska kuivuri (?) hurisee meille asti. Ei helvetti.

Joo, avokki on siis reissussa lämpimässä ja mä täällä hytisen senki edestä. Kuumetta melkein 38 ja nuhat aivasteluineen sekä jostain tosi syvältä kumpuava yskä. Tuskin siis pääsen tällä viikolla bodaamaan. Toivottavasti sali-innostus ei kuitenkaan siitä laannu, sillä tähän mennessä oon oikeesti saanut raahattua itseni nostamaan oikeita rautoja kahdesti viikossa. Ja lisäksi oon puuhaillut kaikenlaista muuta, lähinnä aerobisia juttuja. Yhteisvaikutuksesta huomaan ite ryhtini parantuneen ja housujen kasvaneen vyötäröstä hieman liian isoiksi. ;) Paino nousi pari kiloa bodailun alettua, mutta on taas kääntynyt hiukan laskuun. Tän taudin takia en kuitenkaan laita tänne mitään numeroita, koska ne vääristäisi excel-käyriä, joita tänne välillä laittelen. Hemmetti!

Viikonlopun hiukan jo heikomman fiiliksen ja siitä syystä vähennetyn aktiivisuuden takia en myöskään saanut sykemittarini norminäyttöön pokaalia tälle viikolle. Ja tuskin sitä tulee ensi viikoksikaan, kun kipuilu ei näytä loppuvan.

Toivottavasti toi naapurin huristin häviää vaikka huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti