Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

perjantai 1. helmikuuta 2013

Mun mies + joku randomi nainen viikon verran kahdestaan = uskomattoman vittumainen viikko. 1.2.2013

Noniin, tottahan se on, et noita tekstejä syntyy pääosin iltasin, noita edellisten kaltasia, missä on jatkuvaa avautumista kaikista asioista samalla kertaa. Ne on siis toisin sanoen äärimmäisen rakentavia. ;) No ainaki ne helpottaa siihen fiilikseen!

Sen verran sain miehen kanssa juteltua tänään, että sain vähän selville millainen tyyppi se tyttö on. En kuitenkaan vaan tajua! Sen oli pitäny siis lähtee kaverin kanssa 3 viikon reissuun, jonka ne oli yhdessä suunnitellu, mut lipunostovaiheessa ei ollut saanutkaan tätä kaveria enää toistuvista yrityksistä huolimatta kiinni, mutta oli SILTI ostanu itelleen liput. Se oli siis päättäny lähtee yksin kolmeks viikkoo reissuun maahan, missä yksinäisenä naisena kulkeminen on vähä niin ja näin. EN TAJUA! Hemmetin pässi! Ja nyt sit ettiny netistä kotimaista matkaseuraa! En kyllä tajua tommosta! Jos ollaan kerran päätetty reissata yksin, ni SIT HELVETTI SOIKOON REISSATAAN YKSIN!

Mietin viime yönä, et mikä mua eniten tässä kuviossa vituttaa ja ahdistaa, ni se on se, että mies on siis KAHDESTAAN jonkun mulle täysin tuntemattoman, samanikäisen ja todennäköisesti samanhenkisen naisen kanssa monta päivää. Samanhenkisyys tulee ainakin siitä, että se tyttökin on lähtenyt matkalle tommoseen paikkaan yksin ihan omasta päätöksestä, ja mua ärsyttää, kun se nainen on tolta osin kaikkee mitä mä en oo. En tosiaan tajua, miks pitää tommosten sivustojen kautta hakee seuralaista, niinku esimerkiks tässä tapauksessa viikoks. Ihan ku nettideittiä ettis! ÄRRRR! No ei ne vissiin yhteisiä kahen hengen hotellihuoneita oo ottamassa niinku mun unissa, mutta silti!

Tästä tulee kyllä paskin viikko ikinä. Toivottavasti niiden tiet eroo mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti