Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

perjantai 21. syyskuuta 2012

Cooper -totaalisen perseestä? 21.9.2012

Nonii! Eilen siis starttasi juoksuprojekti, jonka tavoitteena on juosta ensi kesänä mielellään cooperia. Tähän mennessä se on aina ollut täysin pakollinen nakki, eli aivan perseestä. Lisäksi toivotaan tämän parantavan juoksukuntoa myös ensi syksyn seiskaottelua ajatellen, eikä tietenkään haittaa vaikka painonpudotus saisi tästä pienen piristysruiskeen! ;)

Kehittelinkin hyvältä tuntuvan juoksuohjelman, jonka aikana juostava aika kasvaa pikkuhiljaa fiilisten mukaan, ja sitä alettiin hienosti soveltaa heti eilen! Tarkoitus on siis reenailla normaalisti jumpissa, lenkeillä ja saleilla tämän ohessa, ja säännöllisesti tsekata, kuinka paljon pidemmälle saakaan juostua coopertahtia samassa ajassa kuin edelliskerralla! Kaiken pohjana on tietysti -ammattikuntani ansiosta- Excel-taulukko suorituksista, josta näkee hienosti, miten on edetty. ;)

Toistaiseksi homma näyttää siis hyvältä! Sain eilen mukaan pari kaveria, sää oli mitä mainioin ja juoksukin kulki! Tottakai vähän hyytyi, mutta ei mitenkään ylitsepääsemättömästi! Otettiin alkulämmöt, juostiin 6 min (900 m), kävelypalauteltiin hetki, ja annettiin mennä vielä 4 min (500 m). Perään loppuverkka ja kotiin.

Jos tästä ei muuta saanut irti, niin ainakin maanantaina kipeytyneet reidet on vihdoin kunnossa! Eilen tuntui vielä hiukan kipuilua etureiden alaosassa, mutta nyt kuvittelen käveleväni pilven päällä! Ja mikä parasta, lisää voisin juosta heti tänään! Ei nyt kuitenkaan lähdetä liioittelemaan, vaan mennään sen sijaan vasta lauantaina jumppaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti