Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Jokanaisen seiska! 2.9.2012

Kuultiin kesällä kaveriporukalla yleisurheilutapahtumasta "Jokamiehen 7-ottelu", ja urheilutaustojen takia päätettiin, et mennään. No ilmottautuminen meni ohi yllättävän nopeesti, eli itse tapahtuma jäi väliin. Koska olis kuitenkin ollut tylsää jättää koko homma tekemättä, vedettiin laji omalla porukalla läpi tuossa lähikentällä eilen!! :) Meidän Jokanaisen seiskan päivämääräks päätyi siis sama päivä, jolloin kuviteltiin, et olis vedetty Jokamiehen seiska Kangasalan Kyötikkälän kentällä. Ja voi sitä tekemisen riemua! :D

Lajisuoritukset oli enemmän tai vähemmän onnistuneita, aikaa meni reilut 5 tuntia ja pisteitä saatiin kasaan aika hävettävän vähän, mutta Jokamiehen seiskan osallistujia jäi kuitenkin meidän parhaiden ottelijoiden pistemäärien alle! Eilen päätettiinkin, että ens vuonna meidät nähdään mukana tuossa tapahtumassa, kyllä sitä miehiäkin vastaan uskalletaan kisata! Voin myös kuvitella, et olis hävyttömän helppoa vaan suorittaa lajit huolehtimatta kaikista välineistä ja ajanotoista..

Toivon, että tytöt on edelleen samaa mieltä ens vuoden osallistumisesta, sillä mä olen niin innoissani, että uus painonpudotustavoite onkin taas ens vuoden syksy! Kasisatasen suoritus SAATTAISI HIEMAN HELPOTTUA, jos paino tippuisi tästä vuodessa vaikka 10 kiloa.. Saa nähdä. Veljen häät on kuukauden päästä, ja kroppa on mun mielestä timmimpi, vaikka paino huitelee edelleen yli 90 kg:ssa. Uus mekko on ostettu ja peruskuntokausi lenkkeineen alkamassa. Kerrankin on kunnon tavoitteet painonpudotusprojekteille! :)

paino: 93,1 kg
vyötärönympärys: 80 cm
BMI: 31,1 - merkittävä lihavuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti