Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

torstai 9. elokuuta 2012

Metsäretkeilyä ja masentava poikaystävä. 9.8.2012

Metsäretki oli jopa tosi hieno! Sää oli mitä mainioin, ötökät eivät kiusanneet, villivadelmia oli paljon ja muita ihmisiä ei juuri missään.. Mutta eipä niitä sieniäkään! :D Poimin sitten mukaan hiukan niitä vadelmia ja mustikoita, jotka näyttivät olevan erittäinkin suuria tällä hetkellä! Olisipa ollut semmoinen poimuri.. Noo, noista saa hyvän eväsrahkan huomiselle, ehkä ensi viikolla sitten paremmin marjaan.. :)

Soittelin tänään pitkästä aikaa myös poikaystävälleni ja hän oli puhelimessa tosi blääblää. Väsynyt kuin mikä, tasaääninen, nauramaton ja todella vähän innoissaan mistään. "Noo, empä mä oikeen mitään oo tehny, enkä oikeestaan meinaa tehdäkkään. Enkä kyl tiiä yhtään mitä tekis viikonloppuna.." Eipä sitä tyttö paljon muuta tarvitse laskeakseen mielialansa eilisistä hanipöö-kihlahässäkkä-hehkutusolotilasta fiilikseen, missä mitkään kihlat eivät voisi vähempää kiinnostaa. Haluanko todella olla tuommoisen möllikän kanssa aina? Enpä tiedä.

2 kommenttia:

 1. kivan oloinen blogi sulla ! :)

  http://myprojectnipsu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tätä lukiessa nyt uudestaan olen jälleen täysin eri fiiliksissä.. Pitkän seurustelun salaisuutena taitaakin olla omala kohdallani se, että kun joskus vaan kiehuu yli täysin ilman syytä, on se parasta purkaa siten, ettei kukaan tunne! Jaksaa sitten taas hymyillä. :D Toivottavasti jaksat lueskella jatkossakin! :)

   Poista