Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

tiistai 7. elokuuta 2012

Vuorotyö vs. päivätyö & laihtuminen + salietikettiä. 7.8.2012

Työvuorojen perusteella voidaan päätellä, että vuorotyössä laihtuu enemmän kuin päivätöissä. Tein eilen kesken päiväviikon yhden iltavuoron ja tänään herätessä oli kyllä erittäinkin nätti ja litteä vatsa, ja olo mitä mainioin. Olisipa ollut vaaka, olisin varmaan saanut tästä kivan painopäivityksen. :)

Yksi juttu, salikäyttäytyminen. Olen käynyt tämän kesän aika pikkuisella salilla, jossa on lämmittelyihin yksi kuntopyörä ja yksi crosstrainer. Laitteet ovat lähes aina vapaana ja kun kesän sää ei ole kovin houkutellut, olen korvannut lenkkini pääosin näillä laitteilla. No, tänään sitten kuulin sivukorvalla, kun kaksi noin 16-vuotiasta tyttöä puhuivat salilla minusta ja touhuistani ilman, että tajusivat minun olevan tuo sama nainen.. :D "Se ykski muija on aina tossa crosstrainerilla, ei siihen pääse ikinä! Lukee jotain lehtee ja on siinä aina vähintään puol tuntia kerrallaa! Viimeks keskiviikkona koitin päästä siihen, mut en sit jaksanu odottaa vaan lähin vaan kotii.." Nauroin. :D Olis pitäny ehkä sanoo tytöille jotain, mut ne jutut oli niin maukkaita, etten millään halunnu keskeyttää..

Mitä tämä kertoo musta salillakävijänä? No, todellisuus on, että tykkään lämmitellä kunnolla. Tää tarkottaa sitä, että jos salilla on tosi hiljaista, käytän kyllä crosstraineria sen puoli tuntia, jos kuntopyörä on koko tämän ajan vapaana. Mutta, jos pyöräkin on varattu, oma käyttöni on sen normaalin pikaohjelman, vain 15 min verran ja hoidan lämmittelyn loppuun muulla tavalla. Aina. Ja mikä parasta, KUKAAN EI KERTAAKAAN ole tullut kysymään, kauanko olen vielä laitteella. EI KERTAAKAAN. Kukaan ei myöskään ole koskaan heti tullut laitteelle, kun olen siitä lähtenyt, eli tungos ei kyllä ole ollut kovin kova..
Menkää nyt hyvät ihmiset sanomaan suoraan vastaavissa tilanteissa! Ei se tarvitse kuin pienen nykäisyn hihasta, jotta toinen tietää, että muillakin on suunnitelmissa tulla tekemään samaa treeniä!

Tänään taas nähdään, onko eiliset tytöt oppineet mitään.. ;)

-kaulan ympärys: 37 cm
-käsivarsi: 35 cm
-rinnan ympärys: 101 cm
-vyötärön ympärys: 80 cm
-lantion ympärys: 116 cm
-reisi: 69 cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti