Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Flunssa 14.9.2011

On ehkä tylsintä ikinä vaan olla ja levätä kotona. Tänään on kolmas päivä nukkumista, syömistä ja niistämistä ja todellakin tekisi mieli lähteä ulos lenkille. Vaikka siellä onkin satanut koko päivän ja myös viime yön. Perseestä.

Oloa ei yhtään helpota se, että kun katsoo leffaa läppäri sylissä maaten sängyssä selällään, näkyy näytöstä välillä oma meikitön naama ja edelleen se kaksoisleuka. Hiukan pilaa fiilistä semmoinen.

Tiedän myös, että poikaystävälläni menee hermo siihen, että olen aina kotona. No, kipeänä minulla ei ole vaihtoehtoja, mutta kun tervehdyn, teen varmaankin edelleen kouluhommia kotoa käsin. En saisi opiskelija-alennuksia koululla, niin voin yhtä hyvin keitellä kahvini kotonakin. Tosin, lähtö ulkomaille on tällä hetkellä muutaman viikon päässä, eli otan kotihetkistä kaiken irti nyt kun vielä voin. Ja raivaan kämppää samalla tavaroistani, jotka ovat käyneet minulle turhiksi, ei tarvitse kumppanini sitten niiden kanssa menettää hermojaan minun ollessani reissussa. En tiedä miten ikinä selviän pakkaamisprojektista.

paino: 92,2 kg
vyötärönympärys: 79 cm
BMI: 31,2 - merkittävä lihavuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti