Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Passikuvasta totuus, 21.9.2011

Kävin tänään siis otattamassa shoppailureissulla passikuvat, koska niille tulee pian tarve. Tuliko hyvät? Nojaa, nojoo. Tavallaan. Ihan joo.

Kuva on sinällään onnistunut. Valotus on hyvä, meikki on hyvä, tukka on ihan ookoosti ja silmissä on eloa. Mut kuva on ihan TOSI läheltä, eli pää näyttää isolta pallolta, vieno hymynkare on vaan suora ja tietenkin kuvassa on yksi leuka liikaa. ;) Ja kuvat on värillisiä?! Woot? Paras puoli on tietenkin se, että kuvat on nyt tuoreet ja oikeasti ihan hyvät. 

Aikaa kuvaukseen ei tarvinnut varata, otetun kuvan sain hyväksyä kamerasta ennen kuvien tekemistä paperikuviksi, hinta opiskelijahintaan 17 e ja sain yhteensä 6 kuvaa. Liike oli Valokuvaamo Klik Tampereella, josta en ollut ikinä aiemmin edes kuullut. Hankin tosiaan tänä kesänä jo aiemmin Superkuvasta ihan järkyttävät kuvat (4 kpl 15 e). Olin päässyt juuri aamuvuorosta, tukka oli likainen, meikki töistä kärsinyt ja kuvan valotus oli perinteisen salaman takia täysin väärä, eli ihoni näyttää näissä kuvissa keltaiselta. Tietenkin, koska olen nainen, päätin tuolloin heti liikkeestä poistumisen jälkeen, että hankin uudet kuvat ja käytän otettuja vain hätätilanteessa. Onneksi nyt ei tarvitse, koska nuo kuusi kuvaa riittävät varmasti ihan hyvin muutaman seuraavan vuoden. 

Parasta on siis oikeasti se, että seuraavat kuvat tarvitsee varmaankin ottaa vasta sitten, kun oikeasti laihdun siten, että saan tuon toisen leuan pois. Siinä voi helposti mennä semmoinen hetki, että nämä kuvat eivät ajallisesti enää kävisi. :P En kyllä suosittele Superkuvaa passikuvien hankintaan, sillä olen sieltä hankkinut kolmet kuvat, joista vain yhdet ovat olleet käyttökelpoisia. Oikeasta valokuvaamosta saa paljon nätimmät kuvat, joissa iho näyttää hehkeämmältä ja rajat ovat pehmeämmät, jolloin kuvasta tulee oikeasti hieno, eikä perinteisen passikuvan tapaan ehdoton.

Kropan tilanne viikon flunssan jälkeen numeroina:
paino: 91,9 kg
vyötärön ympärys: 79 cm
BMI: 31,1 - merkittävä lihavuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti