Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

perjantai 18. toukokuuta 2012

Laihempikin olo on ollut.. 18.5.2012

Yön yli kerrankin hyvin nukkuneena oon vähän rauhoittunut parin päivän takaisista fiiliksistä, mutta hitto! On asiasta pakko puhua, ei tästä tuu mitään! Näin eilen poikakaverini taas vajaan viikon duunien jälkeen ja hymyä hänen kasvoillaan sai kyllä odottaa! Ei mitään edes siihen verrattavaa, ennenkuin saatiin ruokaa, ja sen jälkeen alkoikin sitten väsyttää! Oliko mies todella väsynyt ja nälkäinen, vai mielessä jotain muuta ikävää, paha sanoa. Ei saatu tilaisuutta jutella kunnolla.

Sen verran sain vähän kyseltyä tästä työkaveritytöstä, joka mua vaivaa, että hän on menossa naimisiin viikkoa tai paria ennen juhannusta. Ehkä tänään lisää uteluja. Ehkä.

Kropan faktat näyttävät ällöttävän isoilta, mutta mitä voisin odottaa viime viikon sipsi-dippi-karkki -ruokavalion ja kunnon punttireenien jälkeen. En mitään. Tuntuu, että kaikki paikat ovat mielettömän tukossa, mutta lihaskivulta olen välttynyt. Onneksi.

-kaulan ympärys: 37 cm
-käsivarsi: 37 cm
-rinnan ympärys: 103 cm
-vyötärön ympärys: 81 cm
-lantion ympärys: 118 cm
-reisi: 70 cm
 
-paino: 94,4 kg
-BMI: 31,9 - merkittävä lihavuus
 
Ens viikolla ruokavalioon palaa työvuorojen takia taas rahka! Hyvä juttu? Huono juttu? En tiiä. Pakko olla hyvä. :P En taida myöskään ehtiä jumppiin, mut salia siis sitten vaan.. Eipä se.
Palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti