Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

torstai 31. toukokuuta 2012

Mitä!? Litteä vatsa!? Tai ainakin litteämpi!?? Miten?? 31.5.2012

Tänään nukuin taas aivan liian pitkään, mutta mikäs kumma fiilis olikaan herätessä: Ihan kuin vatsa olisi normaalin keskeltä vähän pömpöttävän sijaan litteä! Häh?! Ei ole mahdollista, sillä eilen illalla töistä päästyäni kävin hakemassa vähän karkkia ja pitsaa ja keittelin vielä nuudelit iltaherkuiksi, kun valvominen vähän venähti! Ja onnellisena kävin mahani viereen nukkumaan, enkä sitten meinannut saada moisen ruuan takia unta. En tajua! :D

Se, mikä moiseen olisi voinut johtaa, olisi kuntosalitreeni, jonka eilen aamupäivästä kävin tekemässä, tai säännöllinen, työn rytmittävä ruokailu, mutta aika paljon on kaikkea herkkua tullut kanssa pisteltyä. Ihan hävettää käydä aina ostamassa jotain sipsiä tai karkkia iltamyöhään auki olevasta alakerran Valintatalosta..

No mut jaa'a. Saapa nähdä vaikka huomenna miltä mitat näyttää, sillä unohdin innostuksissani koko mittanauhan aamulla.. Tässä siis eilisen mitat, kai niistäkin jotain osviittaa saa..

-kaulan ympärys: 37 cm
-käsivarsi: 37 cm
-rinnan ympärys: 102 cm
-vyötärön ympärys: 80 cm
-lantion ympärys: 117 cm
-reisi: 71 cm
 
Ainii! Ja kämmen on mukavasti parantunut! Ei sillä ehkä vielä ensi viikollakaan BodyPump-tankoa nosta, mutta ainakaan hikoilu ei enää tee pahaa! Keskikropparääkkiin siis, jos vaan tilaa vielä on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti