Jäntevä keho = Ikuisuusprojektini.
Blogi = Uusi keino saavuttaa tavoitteeni.
Kokeillaan. Kroppa kuntoon kaason hommia varten ensi kesäksi!

torstai 10. toukokuuta 2012

Aijjai, Polarin FT60F. 10.5.2012

Rakastan mun sykemittaria, se on ihan mieletön treeniohjelmineen! Viimein on aina mukana joku, joka vaatii multa sopivasti lisää! Parasta! Kyseessä on siis Polarin FT60F purppuraisena. Paras ostos piiitkään aikaan! :)

Aijjai. :) Kuva täältä.
Isoin juttu, mitä oon mittarin valmiiden treeniohjelmien takia oppinut on se, että pitää liikkua myös TARPEEKSI HILJAA. Oon just niitä, jotka painais alkuinnostuksen ansiosta aina vaan verenmaku suussa ja lähes pyörtymispisteessä, ja sit viikon huhkimisen jälkeen ei liikunta enää kiinnosta tippaakaan. Hankin mittarin joulukuussa ja innostus jatkuu vieläkin. Helmi!

Toinen juttu, mikä nyt on taas helmi, on kahvakuulareeni! Voi morjes! Kävin alkeiskurssin joskus vuonna nakki ja tänään olin pitkästä aikaa jumppajäsenyyden ansioista kokeilemassa. Otin varmasti tarpeeksi kevyen, 6 kilon kuulan ja silti 20 minuutin jälkeen oli selkä jo aivan poikki! Jossain vaiheessa oli haettava pienin, vain kolmen kilon säälittävä kuula, jotta sain tunnin vedettyä loppuun asti. VOI MORO! Ranteet ei tietenkään ihan koko aikaa kestäny, mut sykkeet pysy onneks ihan näppärällä tasolla koko treenin ajan. Toki välillä käytiin hiukan ehkä korkella, mut pääosin pysyttiin rajoissa. Jesss!

Tänään hain kuitenkin sipsejä, koska halusin, ja aina silloin se on mulle ainoo oikee vaihtoehto. Laatu oli Estrellan Double Cheese & Chili, jotka oli kyl pettymys. Maistu aivan liikaa semmoiselta vanhahtavalta juustolta, mut kyl siihen tottu ja sit hetken ne oli ihan hyviä. Jätin tonne odottelemaan seuraavaa uskomatonta himoa, ens viikkoo varten siis. :P

Viikonloppuna ehkä saadaan tänne taas painokin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti